Queen Boutique

Queen Boutiqe eshte tashme dyqani i referimit kryesor per te zgjedhur jo vetem klasikun "Little black dress" por edhe çfare eshte me chic, trendy dhe In ne boten fashion. Queen sjell perzgjedhjen e koleksionevet e markave Karl Largerfeld, Edward Achour, Rue des Milles, Gedebe, Sebastian, Sara Roka etj... duke ruajtur nje identitet qe shquhet per elegancen e veshjeve klasike me nderthurje te elementeve trendy per nje look city style qe nuk del kurre jashte kontekstit.

Dergo email Rruga Vaso Pasha 14, Tiranë
Filtroni kategoritë

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2022 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account