An elegant Fougère unveiling an aromatic vibrancy of brightness and freshness with an enigmatic signature. Top Notes: Lemon, Bergamot, Cypress, Lavandin, Nutmeg, Clove Heart Notes: Geranium, Cinnamon, Cedarwood, Sandalwood Base Notes: Patchouli, Musk

Ask a question about this product

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2022 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account