Durance Melting Pieces of Wax –Sparkling Musk

Melting Pieces of Wax –Sparkling Musk. Një aromë e ëmbël e krijuar nepermjet myshkut të bardhë, limonit dhe mandarinës. Krijuar nga Durance me dylle natyral është mënyra më e mirë për të shpërndarë aromat tuaja të preferuara shpejt dhe me efikasitet në shtëpinë tuaj.Secila copë e luleve të shkrirjes është e ndarë në 8 petale, secili prej tyre do të shpërndajë erën për 10 orë.

Ask a question about this product

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2021 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account