Sunshine for Woman, a magical moment of joy is like a ray of sunshine smiling upon a bouquet of white floral.

Top Notes: Blackcurrant Liquor, Almond, Davana.
Heart Notes: Osmanthus Absolute, Jasmine, Vanilla, Magnolia.
Base Notes: Cade, Patchouli, Blond Tobacco, Papyrus.
Ask a question about this product

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2022 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account