Durance Scented Bouquet Wondrous Musk

Scented Bouquet Wondrous Musk. Aromë lulesh violet, vanilje dhe myshk. Paraqitet në një enë elegante të zezë prej qeramike me dizajn bashkëkohor dhe të modës.

Ask a question about this product

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2021 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account