ON SALE -50%

Karl Lagerfeld Ikonik Karl Pocket Tee

Karl Lagerfeld plays peekaboo out of the pocket of this classic white t-shirt. Printed cartoon artwork shows the designer wearing his signature sunglasses, which are embellished with black, shimmery rhinestones.  • Straight, slightly boxy fit

  • Features rolled sleeves

Ask a question about this product

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2021 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account