Tirana Luxury eshte nje sherbim online i ofruar nga Procreativa shpk.

Komuniteti shqiptar i konsumatoreve kerkon gjithnje e me shume stilin, cilesine dhe perfeksionin. Ky pasion dhe kenaqesia e qytetareve per te qenurit glamour, ose ndjesia qe sjell nje produkt i fashes superiore, mundeson qe dyqanet dhe boutique te Tiranes te ofrojne markat luksoze qe deshmojne prezencen e tyre ne vizionet estetike aktuale dhe futuriste te klienteve.

Tirana Luxury eshte nje marketplace online qe u ofron aktiviteve te perqendruara ne produktet e games Luxury prezencen dhe vizibilitetin me optimal.

Portali web Tirana Luxury paraqitet si platforme ne sherbim te aktiviteteve komerciale, per te stimuluar dhe arritur interesin e konsumatorit ne menyre me te menjehereshme, nderkohe qe lehteson konsumatoret ne konsultimin e katallogut te perzgjedhjeve ne dyqanet e tyre te preferuara dhe shfaqjen e koleksioneve qe keto ofrojne.

 

Dritarja jonë në botën e modës.

Zbuloni te rejat, idetë dhe tendencat e fundit të modës me preferencën dhe perzgjedhjen e markave luksoze prej dyqaneve më ekskluzivë të Tiranës.

Subscribe to Tirana Luxury

 We are social:      

©2022 Tirana Luxury By Procreativa . All Rights Reserved.
E-mail: admin@tiranaluxury.com Tel: +355 4 225 332 Blv. Bajram Curri, p. Agimi shk.4, k.4 Tirane 1019
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account